Werk vandaag
aan je plezier

Loesje

Weten wat je wilt

Als je het werk wilt gaan doen waar je blij van wordt, moet je eerst weten wat je wilt.

Om hier achter te komen gaan we op zoek naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Na afloop van het ‘Droombaantraject’ kun je concreet op zoek naar de baan die écht bij je past.

De opbouw van Vind je droombaan! bestaat uit:

 • 7 individuele coachsessies van 2 uur
 • Verdiepende en inzicht gevende huiswerkopdrachten
 • Een persoonlijkheidstest
 • Een werkboek
 • Tussentijds contact via e-mail of telefoon

Dit is de inhoud van 'Vind je droombaan!'

 • Jouw levensverhaal
 • Jouw successen
 • Jouw energiegevers en -nemers
 • Jouw sterke punten en kwaliteiten
 • Jouw drijfveren en waarden
 • Jouw persoonlijkheid
 • Jouw interesses en wensen
 • Jouw beperkende en helpende gedachten
 • Jouw persoonlijk profiel en actieplan
 • Jouw dromen

Het resultaat van 'Vind je droombaan!'

Na afloop van de zeven modules weet jij precies wie je bent, wat bij je past en wat je wilt in je werk. Je kunt concreet op zoek naar jouw droombaan.

Tijdsbestek

Jij bepaalt het tempo in dit traject!

Iedere module/sessie duurt ca. 2 uur. Onze afspraken vinden in principe eens in de 3 weken plaats. Wil je sneller of juist meer tijd tussen de afspraken dan kan dat uiteraard.

Je krijgt van mij een werkboek dat je inzicht geeft, aan het denken zet en laat reflecteren. Dit zorgt ervoor dat je jezelf (beter) leert kennen en geeft duidelijkheid.

Hoe meer tijd en aandacht je geeft, hoe meer jij er voor jezelf uithaalt.

Investering

De kosten van dit complete droombaantraject bedragen € 1.495,-.

Voor particulieren is dit bedrag incl. btw en kan eventueel ook in termijnen worden voldaan. Indien je ondernemer bent of jouw werkgever dit traject voor je betaald is dit bedrag excl. btw. Informatie met betrekking tot vergoedingsmogelijkheden vind je hier.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken
Mahatma Gandhi

Wil jij op zoek naar jouw droombaan?

Mooi! Ik kijk er naar uit om je te helpen ontdekken wie je bent, wat je wilt en kunt en wat bij je past. Zodanig dat jij de keuzes durft te maken die bij jou passen en je weer blij wordt met het werk dat je doet.

Laten we beginnen met het plannen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Loopbaan tevredenheidsscan

Wil jij weten waar jij staat als het gaat over jouw loopbaan? Zit jij helemaal op jouw plek, vragen sommige punten in jouw werk aandacht of wordt het tijd om te gaan doen wat echt bij je past?

Onderstaande scan geef je inzicht en richting.

Al jaren doe ik gewoon mijn werk, weet ik nog steeds mezelf uit te dagen maar toch geeft het geen voldoening. In mijn vrije tijd haalde ik steeds meer activiteiten op mijn hals. Totdat ik mezelf de vraag stelde “waarom doe ik dit?”.

Het lijkt erop alsof ik iets mis in mijn huidige baan. Mijn kwaliteiten worden onvoldoende benut, ik voel dat er meer in mij zit. Maar wie kan me helpen om mij in te laten zien dat ik toe ben aan de volgende stap? Wie geeft mij dat zetje? Het roer om is makkelijker gezegd dan gedaan, maar welke kant moet ik dan op? Veel vragen, veel twijfel.

Marinka

Het loopbaantraject dat ik bij Barbara heb doorlopen is een eye-opener geweest.

Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en alle gesloten deuren weten te openen. Je maakt kennis met je kwaliteiten op een zeer fijne manier.

Barbara begeleidt daarin op een heldere en rustige wijze. Ze kijkt tevens specifiek naar jouw knelpunten en wensen. Ze geeft je het gevoel dat je niet de enige bent en dat je met de juiste basis meters kunt gaan maken.

Ik vond de samenwerking erg prettig en kan het anderen zeker aanraden!

Anniek

Via NL Leert door kwam ik bij Barbara terecht. Ik heb op zich een leuke baan, maar had het gevoel dat er ‘iets’ ontbrak. Door de oefeningen die ik kreeg en de gesprekken die we voerden heb ik inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid, mijn talenten en mijn wensen in een baan. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijzelf en in mijn kunnen en weet nu waar ik energie van krijg.

Deze week heb ik dan ook de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd op een nieuwe baan.

Ik heb het traject echt als een eye-opener ervaren. Met Barbara had ik gelijk een fijne klik. Ze luistert, stelt de juiste vragen en is een prettige gesprekspartner. Ik zou haar dan ook zeker aan anderen aanraden.

Barbara, bedankt voor alles!

 

Renée

Marianne: “door coaching vond ik mijn droombaan”

Marianne volgde Vind je droombaan! bij mij. Haar ervaringen en het resultaat, het vinden van de baan die helemaal bij haar past heeft ze gedeeld in een interview met Psychologie Magazine. Dit interview vind je hier.