Wat een geluk dat ik jou ken!

Lieve Barbara,
Via Facebook kwam ik op jou pagina terrecht. Wat herkende ik mezelf in de tekst die op jouw website beschreven stond.
Vanuit hier maakte ik een afspraak met je en hebben wij zo'n fijn gesprek gehad.

Wat ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij jou een coaching traject te volgen.
Je bied een luisterend oor, geeft goede tips, en motiveerde mij enorm! Ook al was het soms echt pittig om met mijn onzekerheden aan de slag te gaan is het toch gelukt!

Wat ik echt een hele mooie ervaring vind is dat jij aangaf dat je best kan solliciteren ook al ben je zwanger. Dit heb ik dan ook gedaan waarna ik een hele leuke baan heb gevonden wat mij op het lijf geschreven is. Iets wat ik een jaar geleden nooit heb durven dromen. Ik ben enorm gegroeid mede dankzij jou hulp!

Barbara, heel erg bedankt voor de fijne coaching.
Ik raad iedereen aan om bij jou een traject te starten. Je komt hier zo sterk uit!

Steffi

Via NL Leert door kwam ik bij Barbara terecht. Ik heb op zich een leuke baan, maar had het gevoel dat er ‘iets’ ontbrak. Door de oefeningen die ik kreeg en de gesprekken die we voerden heb ik inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid, mijn talenten en mijn wensen in een baan. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijzelf en in mijn kunnen en weet nu waar ik energie van krijg.

Deze week heb ik dan ook de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd op een nieuwe baan.

Ik heb het traject echt als een eye-opener ervaren. Met Barbara had ik gelijk een fijne klik. Ze luistert, stelt de juiste vragen en is een prettige gesprekspartner. Ik zou haar dan ook zeker aan anderen aanraden.

Barbara, bedankt voor alles!

Renée

Barbara heeft mij enorm geholpen met mijn zoektocht naar een ander carrièrepad. Dankzij haar realiseerde ik me voor het eerst van mijn leven dat een baan bij mij moet passen, niet ik bij een baan.

Door middel van diverse oefeningen, testen en vooral haar luisterde oor en rake vragen, heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben en wat voor type baan/organisatie bij mij zou passen. Ik ben er nog niet, maar ik heb nu een andere en meer positieve mindset.

Ik wil haar haar hier hartelijk voor bedanken en raad Barbara aan iedereen aan die ook zoekende is op dit vlak.

Nina

Het loopbaantraject dat ik bij Barbara heb doorlopen is een eye-opener geweest.
Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en alle gesloten deuren weten te openen. Je maakt kennis met je kwaliteiten op een zeer fijne manier.
Barbara begeleidt daarin op een heldere en rustige wijze. Ze kijkt tevens specifiek naar jouw knelpunten en wensen.
Ze geeft je het gevoel dat je niet de enige bent en dat je met de juiste basis meters kunt gaan maken.
Ik vond de samenwerking erg prettig en kan het anderen zeker aanraden!

Anniek

Barbara is een gedreven, gepassioneerde en zeer professionele coach. Ze is doortastend, heeft lef en is een zeer prettig persoon om mee te werken. Ze durft haar cliënten een spiegel voor te houden maar blijft tegelijkertijd altijd warm en betrokken. Ze weet uit eigen ervaring hoe het is om een ambitieuze moeder te zijn en welke uitdagingen daar bij komen kijken. Ik zou haar met een gerust hart aan iedereen aanbevelen!

Sylvia

Beste Barbara, ik wilde je even laten weten hoe het gaat en mijn sieraad delen. Die heb ik ontworpen en laten maken naar aanleiding van die energetische oefening vorig jaar. Inmiddels ben ik weer uit mijn depressie en voel me weer krachtig. Negatieve gedachten zijn voor heel groot deel naar de achtergrond. En kan nu weer verder 😇

Isis

Lieve Barbara, ik wil even iets aan je kwijt...
De afgelopen periode met de scheiding, loop ik meermaals tegen zaken aan waarin mijn ex-man met opmerkingen en gedrag aan mijn gevoel van eigenwaarde, zelfkennis en zelfliefde komt.

Ik weet inmiddels bv dat hij bij iemand heeft laten vallen dat hij mij niet meer zo interessant vindt en er niets meer mee kan om met mij bv op een terrasje wat te gaan drinken. Dat ik niets te melden heb wat zijn interesse vasthoudt....
Het kost mij de grootst mogelijke moeite om hierin overeind te blijven.

Alles in mij wil naar hem schreeuwen, gillen dat hij het mis heeft, huilen en erkenning vragen voor mijn zijn.
Vast staat voor mij in ieder geval dat ik wél echt leuk ben, dat ik interessant ben en een goed persoon.
Ik weet dat ik dat aan de therapie sessies met jou te danken heb. Zonder dat, had ik er nu niet zo bij gezeten;
Vol pijn en immens verdriet, maar in de volle overtuiging dat het probleem bij hem ligt en niet bij mij.
Ik ben leuk ❣️
Dank je wel 😘

Anoniem

Ik heb Barbara ontmoet in een periode in mijn leven dat ik het even niet meer wist en ik ook geen energie meer had om de dingen aan te pakken. Het 1e gesprek met Barbara voelde meteen goed en ik ben toen een coachtraject bij haar aangegaan. Haar manier van werken, professionaliteit, vriendelijk maar kritisch hebben mij geholpen om meer bewust te zijn van mijn handelen en manier van denken. Nog steeds pas ik oefeningen toe die zij mij heeft geleerd. Ik kan een ieder aanraden om met haar het gesprek aan te gaan. Een zeer waardevolle ervaring waar je echt iets aan hebt. Dank je wel lieve Barbara.

Anoniem

Al een aantal jaren liep ik zowel zakelijk als privé tegen patronen aan in mijn leven waar ik niet tevreden mee was. Ik had al lange tijd het gevoel dat ik er geen grip op kon krijgen, wat ik ook probeerde. Altijd het gevoel dat ik achter de feiten aanliep, bijna alleen maar voor anderen bezig was en geen idee welke kant ik zakelijk gezien op wilde.

Ik klopte aan bij Barbara en er vielen al direct een aantal lasten van mijn schouders door haar luisterende oor en geruststellende woorden dat ik niet de enige was met deze problemen. Aan de hand van verschillende oefeningen zowel tijdens de sessies en als ‘huiswerk’ kreeg ik beter inzicht in de patronen en hoe ze te doorbreken. Ik heb onder andere beter geleerd mijn grenzen aan te geven, mijn leven meer structuur te geven en een goede balans te vinden. Als er één ding is wat ik duidelijk geleerd heb is dat iedereen anders is en ik mijn leven niet moet vergelijken met het leven van een ander. Dingen die voor een ander werken hoeven dat voor mij niet te doen en andersom.

Dankzij deze sessies heb ik een hoop handvatten aangereikt gekregen om niet steeds terug te vallen in de oude ongewenste patronen. Met veel positieve energie en meer zelfverzekerdheid kan ik er weer tegenaan. En mocht ik weer ergens moeite mee hebben, dan klop ik zeker weer bij Barbara aan!’

Nogmaals bedankt voor alles Barbara! Hopelijk mag je nog heel veel meer levens een beetje mooier maken :)

Pauline

Toen ik bij Barbara kwam zat ik redelijk met mijzelf en de dingen die moeten in de knoop.

Al jaren draai ik rond in vicieuze cirkels en er verandert niets, behalve dat mijn energie level onder het nulpunt aan het dalen was.

Barbara heeft mij geholpen meer stil te staan bij wie ik ben en mag zijn. Door regelmatig jezelf de vraag te stellen Moet dit nu? Of wat wil ik? kreeg ik weer meer grip op de dingen en durfde ik meer voor mijzelf te kiezen i.p.v. iedereen tot dienst te zijn. Ik ben er nog niet, maar ik zit op de goede weg en het is fijn om te weten,dat als ik er weer even door heen zit of merk dat ik weer afdwaal,ik altijd een beroep op Barbara kan doen om mij weer de goede kant uit te sturen.

Barbara is een liefdevol, rustig en eerlijk persoon, die je op een hele natuurlijke manier helpt. Ik heb de sessies (ondanks dat ik vaak erg emotioneel was) als heel prettig ervaren en ging steeds met goede moed naar huis.

Lieve Barbara dankjewel daarvoor!

Loes

Ik heb bij Barbara een tafelopstelling gedaan. Op een snelle manier kwam zij daarmee tot de kern. Het was heel verhelderend om te ontdekken waar mijn eigen patronen vandaan komen.

Barbara stelde duidelijke vragen en keek goed naar mijn gedrag, stelde vragen over wat ze zag wat mij weer verder bracht...
Door inzicht te krijgen over dit gedrag kan ik dit op momenten als ik er weer tegen aan loop makkelijker herkennen en loslaten.

Kitty

Hoi Barbara,

Het gaat echt goed met me, ik ben nog steeds heel blij dat ik zo veel goede dingen heb bereikt mede dankzij jouw sturing. Ondanks veel drukte en hectiek op mijn werk, heb ik het gevoel zelf te bepalen wat ik doe en dat voelt echt heel fijn.

Ik ben zelf echt wel trots dat ik dit zelf heb gedaan. De bank in de tuin als beloning staat, ook symbolisch vind ik daar rust. Ik durf weer op mijn gevoel te vertrouwen. Ik ga met een goed gevoel ook de toekomst weer tegemoet.

Loes

Als werkende moeder in een gezin met een man en 2 jonge kinderen, zorgde ik er gewoon voor dat ik alle ballen in de lucht hield. Natuurlijk wil de ik een actieve moeder zijn, ook op school en op de sportclub. In het weekend de kinderen helpen met hun huiswerk en oh ja natuurlijk moeten we ook echt iets leuks doen als gezin! Mijn baan deed ik op de automatische piloot. Tijd voor mezelf? Dat bestond eigenlijk uit 2x sporten in de week en heel af en toe een etentje met vriendinnen.

Toen zag ik de oproep van Barbara, ze beschreef mij!
Ik besloot haar een bericht te sturen en als snel hadden we een eerste afspraak. Wat een verademing, ze begreep precies waar ik het over had, wat ik voelde en hoe ik het ervaarde. Echt een lichtpuntje aan het einde van de tunnel, waarvan ik me niet eens goed de tijd voor gunde om te beseffen dat ik in de tunnel zat. Of eigenlijk.. ik wilde het niet aan mezelf toegeven.

Wat een mooie sessies hebben we gehad en wat heb ik veel over mezelf geleerd. Ik begrijp mezelf veel beter. Ik durf ook weer voor mezelf te kiezen en het mooie is, mijn omgeving snapt dat. Ook merk ik dat ik de oefeningen die ik heb gedaan bij Barbara toepas voor mezelf in huidige situaties. Super fijn, dan voel ik dat ik controle heb over zaken, zonder mezelf te verliezen. Daardoor voel ik me zekerder en het geeft me rust.

Een van de belangrijkste lessen voor mij;
Het is niet erg als je niet weer een extra bal aanneemt om in de lucht te houden en weet je…. als er soms eentje valt, komt het uiteindelijk ook gewoon goed!

Barbara, je weet wat me dit heeft gebracht, ik ben dankbaar dat onze paden zich hebben gekruist. Ik kan het iedereen die zich herkent in je oproep aanraden om een afspraak met je te maken. Ik wens je nog heel veel mooie sessies met heel veel ambitieuze moeders!

Marianne

"Er waren voor mij een aantal redenen waarom ik contact zocht met Barbara. Zowel zakelijk als privé kon ik wel wat hulp gebruiken. Ik was vooral hard aan het vechten en had veel kritiek op mezelf en mijn omgeving. Ook was is erg moe en zat ik tegen een burn-out aan. De relatie met mijn moeder en de vader van mijn kinderen was moeizaam en kostte mij veel energie. Ik wilde heel graag rust, mijn leven weer kunnen opbouwen en genieten.

Direct na de eerste sessie merkte ik veranderingen op bij mijzelf. Barbara heeft me, door mij oefeningen te laten doen, een aantal waardevolle inzichten gegeven. Dit heeft direct het contact met mijn moeder verbeterd. Daar ben ik zo blij mee. Ook heeft er zich na de laatste sessie met Barbara een hele positieve wending voorgedaan tussen mij en mijn ex. Het is nu echt een wereld van verschil met hoe het toen was.

Dank je wel Barbara. Ik heb mijn zachte kracht mede dankzij jou terug gevonden. Ik heb mijn doel bereikt en mijn angst overwonnen. Dank je wel hiervoor!"

Jennifer

Barbara straalt een bepaalde rust uit die ik enorm prettig vind en soms echt even nodig heb. Dat is ook precies de reden waarom ik bij haar terecht kwam. Rust zien te brengen in de dingen die mijn energie opslurpen. Me veel te druk maken over bepaalde dingen en op die manier geen energie meer overhouden voor de zaken die er echt toe doen. Mijn grootste uitdaging was dingen los te laten en me minder te laten raken. En om de moeizame relaties tot mensen die dicht bij me staan proberen wat te verlichten.

Door de oefeningen die we hebben gedaan heb ik inzicht gekregen welke invloed mijn eigen gedrag eigenlijk heeft op mijn 'probleem' en waar het oorspronkelijk vandaan komt. We hebben de situatie uit verschillende perspectieven bekeken en dat was behoorlijk confronterend. Emotioneel zeker, maar juist omdat je diep gaat graven bij jezelf, kom je uiteindelijk wel tot de kern van het probleem.. en dan kun je eraan gaan werken. Ik denk nog regelmatig terug aan onze sessies als ik weer even dreig af te dwalen, maar dan ben ik ook weer zo back on track.

Barbara zorgt ervoor dat je, zonder al te zweverig te worden, bij jezelf komt en tot de kern van je 'probleem'. Wederzijds vertrouwen en respect is wat de sessies met haar prettig maken, daarbij weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen en kun je samen weer aan de wederopbouw werken.

Lieve Barbara, onwijs bedankt voor je geduld en je hulp. Het heeft mij echt enorm goed gedaan.

Wendy

De workshop van Barbara laat je eens op een hele andere manier naar het stellen van doelen kijken.
Niet het standaard SMART doelen stellen maar kijken naar je gewenste situatie. Hoe zou je het graag zien, wat voel je erbij als je dat zou realiseren.
En helder krijgen wat er in de weg staat om die doelen te bereiken.
Na de workshop ga je met nieuwe inzichten en gerichte en haalbare acties de deur uit.

Machella

Mijn ervaring met Barbara is alleen maar positief ! Barbara is een sprankelende persoonlijkheid die je weet uit te dagen om te denken zoals je nog niet hebt gedaan. Ze stelt precies de goeie vragen en laat je zelf tot een oplossing komen. Knap hoor!
Ik raad iedereen aan om eens een sessie bij Barbara te volgen.

Linda

De workshop van Barbara om concreet met mijn doelen en dromen aan de slag te gaan was een eyeopener voor mij. Door mij te laten zien hoe ik me zou voelen wanneer ik actie onderneem heeft me aangezet om stappen die nodig zijn te nemen. Alles lijkt nu haalbaar. Bedankt voor de fijne avond, de handvatten en inzichten waarmee ik nu aan de slag kan!

Nanda

Ik heb deze week de workshop 'Zo ga jij je doelen bereiken' gevolgd. Door de oefening die we deden kreeg ik heel helder waarom ik bepaalde doelen niet bereik en wat ik daar zelf aan kan veranderen. Ik durfde me kwetsbaar op te stellen door de sfeer die je creëerde. Het heeft me inzicht gegeven, ik heb meteen doorgepakt met concreet een boeking van een klant en nieuwe afspraken met mensen met wie ik op zakelijk gebied zou kunnen gaan samenwerken. Bedankt Barbara!

Wieke

Al jaren doe ik gewoon mijn werk, weet ik nog steeds mezelf uit te dagen maar toch geeft het geen voldoening. In mijn vrije tijd haalde ik steeds meer activiteiten op mijn hals. Totdat ik mezelf de vraag stelde “waarom doe ik dit?”. Het lijkt erop alsof ik iets mis in mijn huidige baan. Mijn kwaliteiten worden onvoldoende benut, ik voel dat er meer in mij zit. Maar wie kan me helpen om mij in te laten zien dat ik toe ben aan de volgende stap? Wie geeft mij dat zetje? Het roer om is makkelijker gezegd dan gedaan, maar welke kant moet ik dan op? Veel vragen, veel twijfel.

Ik heb de zet gekregen van een goede vriendin met de woorden “Weet je wat jij moet doen? Gewoon naar Bar gaan!”

Een bericht op facebook met de trigger “Vind je droombaan” heeft mij ertoe gezet om contact op te nemen met Barbara. Eerst een kennismaking bij haar thuis om te kijken of we een klik met elkaar hebben en mijn hulpvraag helder te krijgen. Deze aanpak voelt voor mij als persoonlijk en vertrouwd.

We zijn aan de slag gegaan en Barbara heeft in een paar sessies mij in laten zien wat ik zoek in een bedrijf, wat ik wil in een functie en wie ik dan echt kan zijn. Het klopt nu helemaal voor mij. Ik heb bevestigd gekregen dat ik klaar ben voor de volgende stap.

Barbara is een vrouw uit het bedrijfsleven, weet hoe het in de praktijk werkt, kan heel goed luisteren, praktische middelen inzetten en richting geven. Geen flauwekul maar realistisch en duidelijk. Helemaal mijn stijl.

Marinka

Super Barbara! Een aanrader kan ik zeggen. Na onze droombaan sessies is me veel duidelijk geworden. Wat zoek ik in mijn functie en in de organisatie, wat vind ik belangrijk. En het resultaat is er, binnenkort start ik met een fantastische baan die écht bij mij past!

Marianne

"Ik kwam met Barbara in contact omdat ik baalde dat ik sociale uitnodigingen als een last begon te ervaren. Ik voelde me verplicht om te gaan terwijl ik er steeds minder plezier aan beleefde.

Samen met Barbara zijn we gaan onderzoeken waarom ik iets leuks als last zag. Voor mij heel verhelderend om dit een keer van allerlei kanten te belichten.

Sinds deze sessie kan ik dichter bij mijn gevoel blijven en merk ik dat als ik op een feestje ben er meer van kan genieten en relaxter ben (en dat het geen schande is om soms een feestje gewoon over te slaan).

Barbara is een hartelijke vrouw die alle tijd neemt om je verder te helpen!"

Kitty

"Ik heb contact gezocht met Barbara omdat ik mezelf zo ‘druk’ maak. Ik wil van alles en moet van alles van mezelf. Tot aan het punt dat ik denk ‘ho!’, maar dat is niet normaal. Zelfs mijn dochter wordt er ‘gek’ van. En ik moet het allemaal. Ik ben ambitieus, ik wil bijvoorbeeld ook meer uit mijn baan.

Iedere keer dat ik van Barbara terugkwam was ik vol energie. Ik vond het fijn dat zij mij duidelijke opdrachten gaf. En zij gaf mij een goed gevoel over mezelf. Barbara structureert ‘problemen en pijnen’ voor iemand die zo chaotisch is als ik.

Dank je wel Barbara, misschien een beetje een rommelig verhaal maar wel, from the heart. XX"

Jolly

"Barbara coachte me op een steeds terugkerend item in mijn leven. Zoveel nog te doen hebben voor ik mijn einddoel bereikt heb (eigen bedrijf op zetten) maar het gevoel hebben niet vooruit te branden te zijn en geen stappen zetten.

We gingen aan de slag met een oefening waarin me heel duidelijk werd wat mijn huidige situatie was, hoe ik de gewenste situatie zag, wat mij tegenhield om dit te bereiken en wat er al was en mij kon helpen, de zogenoemde hulpbronnen. Het was best emotioneel...

Er kwam uit dat ik de lat erg hoog leg voor mezelf, dat ik zeker stappen maak ook al zijn het kleine stapjes. Maar dat dit prima is! Onder begeleiding van Barbara heb ik een heel praktisch stappenplan gemaakt hoe te handelen als ik me de volgende keer weer zo rot voel.

Wat een feestmomentje was, was haar idee om een TADA lijstje te maken. Een lijstje waarop ik al die kleine stapjes noteer. Als ze op papier staan zien ze er opeens heel groot uit!

Barbara is een integer, invoelend en oprecht mens. D.m.v. een paar sessies heeft ze me weer op weg geholpen."

Carolien

"Toen ik bij Barbara binnen kwam zat ik er doorheen. Druk op het werk, druk thuis en ook nog 3 vervelende slecht-nieuwsberichten die elkaar raakten. Ik was van de leg en had iemand nodig die mijn gedachten en gevoel weer op orde konden brengen.

Barbara heeft me laten inzien dat ik veel van mezelf MOET en mijzelf niet veel gunde. Inmiddels ben ik me bewust dat alles waarvan ik altijd vond dat ik het moest doen echt niet allemaal hoef te doen en dat ik ook zaken voor mijzelf mag doen en van het leven mag genieten.

Ik heb me bij Barbara veilig gevoeld om te zeggen wat ik wilde, te huilen en open te zijn. Ze weet de juiste vragen te stellen en stelt je op je gemak. Bij twijfel, gewoon doen! Ook naar Barbara gaan is kiezen voor jezelf!"

Ellery

"Barbara is een prachtmens en top coach.
Heb je als moeder net even dat zetje in je rug nodig om datgene te kunnen realiseren waar je zo naar verlangt dan moet je bij haar zijn!"

Wanda

"Ik vind coaching door jou fijn, omdat je afstand kan nemen en betrokken blijft. Je wordt niet emotioneel met mij, maar voelt wel duidelijk mee.Je geeft tips en adviezen, niet jouw mening. Je stelt veel vragen, de antwoorden en oplossingen moeten uit mijzelf komen.

Dus in een paar woorden, empathie, gevoel, rust, vertrouwen en ook wel kritisch. Echt heel fijn voor mij. Dank je wel. "

Saskia

Wil jij ook ervaren wat deze vrouwen ervaren hebben?
Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.

Mijn telefoonnummer is: 06 - 51 79 76 49
Mijn e-mail adres is:  info@barbaravandergiessen.nl

Ik hou zelf ook niet van spam en hou jouw gegevens voor mezelf.