Wat anderen zeggen over coaching door Barbara

Het loopbaantraject dat ik bij Barbara heb doorlopen is een eye-opener geweest.

Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en alle gesloten deuren weten te openen. Je maakt kennis met je kwaliteiten op een zeer fijne manier.

Barbara begeleidt daarin op een heldere en rustige wijze. Ze kijkt tevens specifiek naar jouw knelpunten en wensen. Ze geeft je het gevoel dat je niet de enige bent en dat je met de juiste basis meters kunt gaan maken.

Ik vond de samenwerking erg prettig en kan het anderen zeker aanraden!

Anniek

Barbara heeft mij enorm geholpen met mijn zoektocht naar een ander carrièrepad. Dankzij haar realiseerde ik me voor het eerst van mijn leven dat een baan bij mij moet passen, niet ik bij een baan.

Door middel van diverse oefeningen, testen en vooral haar luisterde oor en rake vragen, heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben en wat voor type baan/organisatie bij mij zou passen. Ik ben er nog niet, maar ik heb nu een andere en meer positieve mindset.

Ik wil haar haar hier hartelijk voor bedanken en raad Barbara aan iedereen aan die ook zoekende is op dit vlak.

Nina

Al jaren doe ik gewoon mijn werk, weet ik nog steeds mezelf uit te dagen maar toch geeft het geen voldoening. In mijn vrije tijd haalde ik steeds meer activiteiten op mijn hals. Totdat ik mezelf de vraag stelde “waarom doe ik dit?”.

Het lijkt erop alsof ik iets mis in mijn huidige baan. Mijn kwaliteiten worden onvoldoende benut, ik voel dat er meer in mij zit. Maar wie kan me helpen om mij in te laten zien dat ik toe ben aan de volgende stap? Wie geeft mij dat zetje? Het roer om is makkelijker gezegd dan gedaan, maar welke kant moet ik dan op? Veel vragen, veel twijfel.

Marinka

Via NL Leert door kwam ik bij Barbara terecht. Ik heb op zich een leuke baan, maar had het gevoel dat er ‘iets’ ontbrak. Door de oefeningen die ik kreeg en de gesprekken die we voerden heb ik inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid, mijn talenten en mijn wensen in een baan. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijzelf en in mijn kunnen en weet nu waar ik energie van krijg.

Deze week heb ik dan ook de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd op een nieuwe baan.

Ik heb het traject echt als een eye-opener ervaren. Met Barbara had ik gelijk een fijne klik. Ze luistert, stelt de juiste vragen en is een prettige gesprekspartner. Ik zou haar dan ook zeker aan anderen aanraden.

Barbara, bedankt voor alles!

 

Renée

Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp.
Voor het zorgen naar een andere kijk op mijn uitdagingen maar ook vooral het mij laten inzien dat ik niet alles gelijk hoef en ook het even mag laten gaan of zoals jij het zegt, parkeren. Dit heeft veel rust gegeven en het is in mijn hoofd een stuk rustiger.
Het was heel fijn om een coach zoals jij te hebben die hooggevoelige, introverte en vooral chaotische moeders ondersteunt. Ook je begrip op de situatie dat ik alles alleen moet doen is heel fijn.

Daisy

Super Barbara! Een aanrader kan ik zeggen.

Na onze droombaan sessies is me veel duidelijk geworden. Wat zoek ik in mijn functie en in de organisatie, wat vind ik belangrijk. En het resultaat is er, binnenkort start ik met een fantastische baan die écht bij mij past!

Marianne

Lieve Barbara,

het gaat goed met mij.
Op m’n werk ga ik als een speer; het is zo’n mega goede stap geweest. Ik heb leuke collega’s, ik leer echt heel erg veel (soms voel ik letterlijk m’n hersens, haha) en ik ben super trots op mezelf. De baan past echt zo goed bij me, nooit kunnen denken..

Dank je wel voor jouw aandeel hierin. Je hebt me het vertrouwen in mezelf terug gegeven.

Sandra
Hoi Barbara,
Ik heb onze gesprekken echt als super prettig ervaren. Het heeft me echt inzichten gegeven en zelfvertrouwen gegeven dat ik het goede pad bewandel. Die waarden helpen daar ook heel erg bij en geeft veel inzicht.
Mooi dat je mensen zo kan helpen 😊.
Nogmaals super bedankt Barbara en veel succes nog met het mooie werk wat je doet.
Liefs van mij!
Janne

Ik heb Barbara vier sessies telefonisch gesproken en vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. In onze gesprekken bewoog Barbara moeiteloos mee met wat ik wilde aandragen, ook als dat voor mezelf nog niet helemaal duidelijk was. Ze hielp me de knelpunten te identificeren en creëerde een prettige balans tussen doorvragen, spiegelen en concrete handvatten aandragen. Heel waardevol en warm, zo heb ik de sessies ervaren. Waarvoor nogmaals dank!

Janna

Lieve Barbara,

ik wil je bedanken voor je adviezen, me de spiegel voorhouden en jouw geloof in mij. Onze gesprekken hebben me echt geholpen om keuzes te maken. Daardoor heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemen durven zetten terwijl ik dit doodeng vond. Ik heb het enorm naar mijn zin. X

Ellen

Ik kwam bij Barbara terecht voor een loopbaancoachingstraject. Mijn huidige baan kostte mij te veel energie en daar wilde ik iets aan veranderen.

Barbara heeft mij geholpen met onderzoeken welke zaken ik belangrijk vind in een baan en in welke functies mijn kwaliteiten optimaal benut zouden kunnen worden.

Door dit traject heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf, mijn wensen en mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Barbara heeft mij geholpen een grote stap in de goede richting te zetten. Ik raad haar zeker aan iedereen die op zoek is naar een betrokken coach.

Natalie

Barbara was mijn coach bij de online training Impact maken. Heel graag wilde ik in gesprekken en in de trainingen die ik geef impact maken. De gesprekken met Barbara lieten me zien dat het daar niet om ging. Het ging om mijn plek innemen, dingen doen op mijn manier en keuzes maken die bij mij passen.

Dit heeft een verschuiving in gang gezet waar zowel ik als mijn co-trainer nog meer ons eigen plek hebben ingenomen en ruimte gegeven voor elkaar!

Beautiful!

Ook heb ik op momenten dat ik mezelf presenteerde toegepast wat ik leerde uit onze gesprekken; vertragen, aangeven als het te snel gaat en daarmee juist zakken in mijn energie, de rest erin uitnodigen en mijn subtiliteit daarmee belichamen, ownen en delen.. om het even in mijn woorden uit te drukken…

en het had zo’n mooie uitwerking! wonderful! love it!

THANKS!

lieve groet

Heleen