Jij bent écht een cadeautje!

Ik zie het! Ik snap het nu! Het klopt helemaal! Ze kijkt me stralend aan terwijl ze dit zegt.

We zijn bezig om haar talenten in kaart te brengen. De kwaliteiten die zij moeiteloos inzet en die haar onderscheiden van anderen.

Zij noemt het geen talenten, het zijn dingen die zij ‘gewoon’ doet, zo bijzonder is dat toch niet? Totdat we er over gaan praten en zij zich realiseert dat niet iedereen deze kwaliteiten heeft en zo makkelijk inzet zoals zij.

Ze begrijpt nu ook hoe het komt dat zij zich niet meer op haar plek voelt in haar huidige baan. Ze zet vooral aangeleerde kwaliteiten in. Dat kan ze, daar is ze goed in geworden, maar ze realiseert zich nu dat haar dit veel energie kost. Dat ze vooral hard aan het werk is, maar niet vanuit haar natuurlijk potentieel. En dat het daardoor ook weinig voldoening geeft.

Haar natuurlijke talenten gebruikt ze te weinig, haar functie vraagt daar ook niet om. Ondanks de goede resultaten die ze behaald, de waardering die ze krijgt voelt het niet meer goed. Omdat ze meer en anders wil, meer en anders kan, maar niet meer in deze rol en ook niet meer bij dit bedrijf.

 

Ik zie het! Ik snap het nu! Het klopt helemaal!

Nu ze weet wat haar natuurlijke kwaliteiten zijn en wat zij zichzelf door de jaren heen aangeleerd heeft, klopt het plaatje dat voor haar ligt met haar gevoel. Het is tijd voor een nieuwe stap. Een baan waar ze haar natuurlijke talenten in gaat zetten, waar behoefte is aan een dame met pit, een doorzetter die anderen meeneemt in haar enthousiasme en drive. Een bouwer die uitblinkt in het vormen en aansturen van teams. Een waardevolle plannenmaker waarvan de prestaties duidelijk zichtbaar zijn.

Nu ze weet hoe zij in elkaar steekt, wat haar krachten zijn, gaan we de volgende keer op zoek naar haar waarden. Zodat ze behalve op functie niveau ook op bedrijfsniveau kan kijken wat bij haar past en waar ze van toegevoegde waarde is.

Herken jij dit:

  • Je bent toe aan een nieuwe stap.
  • Je hebt het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit.
  • Je bent vooral hard aan het werk en je baan kost je teveel energie.

En:

   • Wil jij weer met plezier naar je werk?
   • Werk doen wat écht bij je past?
   • Weten waar je goed in bent?

 

Niet meer denken, maar DOEN?

Laat het me weten. Samen gaan we aan de slag om jouw droombaan te vinden.

Bel of whatsapp mij. Mijn telefoonnummer is: 06 – 51 79 76 49.
Of mail mijn. Mijn e-mail is info@barbaravandergiessen.nl.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!