En toen bleef het stil …

Ze belde me, ze zit er door heen. Ze heeft behoefte aan iemand die haar verder helpt. Haar positiviteit is ze kwijt en ze doet niet anders dan piekeren. Of ik haar kan helpen en wat dat dan kost.

Natuurlijk kan ik haar helpen, graag zelfs, ik word er oprecht blij van om vrouwen weer gelukkig te laten worden met zichzelf en hun leven. En we kennen elkaar, ik heb haar eerder een stukje op weg mogen helpen. Zij weet wat ze aan me heeft en juist daarom belt ze me.

Ik doe haar een voorstel en geef haar de tijd om er over na te denken. En toen bleef het stil.

Ja zeker heeft ze behoefte aan hulp, zo gaat en wil ze het niet, maar de kosten. Ik begrijp het, want ik ken haar situatie én toch.

Wat gebeurt er als zij niets doet? Als ze omvalt? Hoe houdt ze de boel thuis dan overeind? Hoe houdt ze zich staande op haar werk waar van alles gebeurt? Wat doet het met haar gevoel van zelfvertrouwen?

Ik zie het meer gebeuren, hoor het ook van collega coaches. Vrouwen vinden het lastig om geld aan zichzelf uit te geven. Natuurlijk kopen ze een paar laarzen en drinken ze een wijntje met vriendinnen, maar écht geld besteden aan zichzelf om sterker te komen staan, betere keuzes te maken voor zichzelf? Dat is nog niet zo makkelijk.

De kinderen gaan voor en de zomervakantie, misschien nog het een en ander in huis, maar voor jezelf kiezen en ja zeggen tegen coaching is een uitdaging. Hoe komt dat toch?

 


Vind jij het jezelf niet waard?

Gun jij het jezelf niet? Wat gun jij jezelf dan? Blijven piekeren? Slecht slapen? Een kort lontje?

Je bent zo veel meer dan dat! Je bent een leuke, intelligente vrouw die er toe doet die even in een dip zit. Daar is wat aan te doen en daar heb je wat hulp bij nodig.

 

 

Gun dat jezelf! Zeg ja! Dan zeg je ook ja tegen jezelf. Ja tegen weer blij worden met jezelf, gewoontes doorbreken waar je vanaf wil, met vertrouwen naar de toekomst kijken. Hoe fijn zou dat zijn! Even wat beren van de weg helpen, jouw pad vrij maken en gaan. Zodat jij je weer lekker voelt, steviger staat, positieve energie voelt en uitstraalt. Dat gun ik jou! Gun jij het jezelf?

Laat het me weten. Dan gaan we samen aan de slag om jou een boost te geven.

Bel of whatsapp mij. Mijn telefoonnummer is: 06 – 51 79 76 49.
Of mail mijn. Mijn e-mail is info@barbaravandergiessen.nl.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!