Media

Wil je nog iets meer weten over mij en mijn coaching? Hier vind je diverse filmpjes en artikelen die je misschien interessant vindt.

Tot hier en niet verder! Toch?

Wat zijn jouw grenzen, (her)ken jij ze goed? Hoe geef je ze aan bij een ander en dat op een respectvolle manier? Het hoeft niet allemaal in een keer, met kleinere stapjes kan het ook. Houd het simpel en kies voor jezelf. Jij bent het waard!

Ik moet teveel ballen in de lucht houden. Help!

Vind je dat jij moet voldoen aan de verwachting van anderen? Leg je de lat voor jezelf (te) hoog? Ga je steeds over je eigen grenzen heen? Hoeveel ballen houd jij in de lucht? Is het je allemaal teveel?
Kijk eens naar hoe dit anders kan. Niet elke bal hoeft in de lucht te blijven, je mag best een balletje (tijdelijk) laten vallen.

Marianne: “Eigenlijk gun ik iedereen een coach.”

In 2017/2018 volgde Marianne een coaching traject bij mij.
Marianne: “De stap om met een coach aan de slag te gaan, gaf meteen al het eerste stukje rust.”
Zij heeft haar ervaringen gedeeld in dit filmpje. Daarnaast heeft er ook een interview gestaan op coachfinder.nl en in het Algemeen Dagblad.

Zorg voor jezelf (selfcare)

Door goed voor jezelf te zorgen, ben je beter bestand tegen stress. Af en toe met een coach praten is daarom een mooie investering in jezelf. Lees meer in dit artikel op coachfinder.nl