Merk jij bij jezelf dat:

  • Je je niet altijd even gelukkig voelt?
  • Je veel rekening houdt met anderen en wat zij vinden?
  • Je weinig tijd hebt voor jezelf?

 

Wil jij:

  • Je weer goed voelen met en over jezelf?
  • Jouw leven positiever leven en ervaren?
  • Voelen dat goed echt goed genoeg is?

 

Neem dan deel aan Project IK.

 

Wat is Project Ik?

Project IK is een uniek concept voor persoonlijke groei en ontwikkeling gemaakt vóór vrouwen dóór vrouwen. Het is een programma waarin je gedurende een jaar werkt aan meer geluk, succes en waardering voor jezelf.

Gedurende een jaar beleef je, samen met andere vrouwen, iedere maand een inspirerende workshop rond verschillende thema’s. Jouw verleden, jouw waarden en normen, jouw talenten, jouw persoonlijke missie, liefde voor jezelf en goed genoeg zijn, zijn zomaar een paar thema’s die aan bod komen. 

Je leert om op een waarderende manier naar jezelf en jouw leven te kijken. Jouw beleving van jouw leven wordt anders en dit heeft een positief effect op jou en jouw omgeving. Door op een positieve wijze naar jezelf en jouw leven te kijken ervaar je dat je veel meer kwaliteiten, mogelijkheden en keuzes hebt.

Het leuke aan de workshops is dat je het niet alleen hoeft te doen. Samen met andere gelijkgestemde vrouwen werk je een jaar lang samen om de mooiste versie van jezelf te worden.

 

Voor wie is Project IK?

Project IK is voor vrouwen die weer blij willen worden met zichzelf en hun leven. Voor vrouwen die weten dat verandering bij henzelf begint en hier graag tijd en energie in te steken.

Project IK is voor vrouwen zoals jij. Want zeg nou zelf: het zou toch mooi zijn als jij gewoon weer echt blij wordt met jezelf, je leven en alle bijbehorende uitdagingen?

 

Ben jij klaar voor Project IK?

Wil jij investeren in jezelf? Spreekt het je aan om iedere maand samen met andere leuke vrouwen op een waarderende manier te werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?

Kies jij nu écht voor jezelf?

Ga je het nu écht doen?

Dan ben jij klaar voor Project IK!

 

Wat is het resultaat van Project IK?

Na afloop van Project IK zul je ervaren dat jij jezelf veel beter kent, dat je steviger in je schoenen staat, dat je keuzes durft te maken die bij jou passen, dat je weet wat je écht belangrijk vindt en ben je weer blij met jezelf!

Wanneer begin jij?

 

Wil je contact met mij opnemen over Project IK, bel, app of mail mijn dan. 

Mijn telefoonnummer is: 06 - 51 79 76 49
Mijn e-mail adres is: info@barbaravandergiessen.nl

Ik hou zelf ook niet van spam en hou jouw gegevens voor mezelf.