Vind jouw droombaan!

Vind jouw droombaan!

 

Hoe fijn zou het zijn als je kunt doen wat je écht wilt.

Dat je werk doet wat je leuk vindt, wat bij je past en waar je goed in bent. Waar je energie van krijgt en voldoening uit haalt.

Voor iedereen die dat wil, maar niet durft of niet weet waar te beginnen heb ik 'Vind jouw droombaan' ontwikkelt.

 

In 5 workshops gaan we kijken naar:  

  • Waar sta je nu en wat zijn jouw wensen?
  • Jouw natuurlijke sterke punten, hoe je deze effectiever in kunt zetten, weten wat je energie kost en hoe je hier mee om kunt gaan. De Strengthscope sterke punten test is de basis voor deze workshop.
  • Waar komen je talenten helemaal tot hun recht? Wanneer kom je met je talent in de problemen? Wat doe je met de dingen waar je echt niet goed in bent?
  • Jouw waarden en hoe je wilt dat deze terugkomen in jouw werk.
  • Welke branches, functiegebieden en taken jou aanspreken en bij jou passen. 

 

Wil jij jouw droombaan vinden?

Neem dan contact met mij op, bel, app of mail mij. 

Mijn telefoonnummer is: 06 - 51 79 76 49
Mijn e-mail adres is: info@barbaravandergiessen.nl

Al jaren doe ik gewoon mijn werk, weet ik nog steeds mezelf uit te dagen maar toch geeft het geen voldoening. In mijn vrije tijd haalde ik steeds meer activiteiten op mijn hals. Totdat ik mezelf de vraag stelde “waarom doe ik dit?”. Het lijkt erop alsof ik iets mis in mijn huidige baan. Mijn kwaliteiten worden onvoldoende benut, ik voel dat er meer in mij zit. Maar wie kan me helpen om mij in te laten zien dat ik toe ben aan de volgende stap? Wie geeft mij dat zetje? Het roer om is makkelijker gezegd dan gedaan, maar welke kant moet ik dan op? Veel vragen, veel twijfel.

Ik heb de zet gekregen van een goede vriendin met de woorden “Weet je wat jij moet doen? Gewoon naar Bar gaan!”

Een bericht op facebook met de trigger “Vind je droombaan” heeft mij ertoe gezet om contact op te nemen met Barbara. Eerst een kennismaking bij haar thuis om te kijken of we een klik met elkaar hebben en mijn hulpvraag helder te krijgen. Deze aanpak voelt voor mij als persoonlijk en vertrouwd.

We zijn aan de slag gegaan en Barbara heeft in een paar sessies mij in laten zien wat ik zoek in een bedrijf, wat ik wil in een functie en wie ik dan echt kan zijn. Het klopt nu helemaal voor mij. Ik heb bevestigd gekregen dat ik klaar ben voor de volgende stap.

Barbara is een vrouw uit het bedrijfsleven, weet hoe het in de praktijk werkt, kan heel goed luisteren, praktische middelen inzetten en richting geven. Geen flauwekul maar realistisch en duidelijk. Helemaal mijn stijl.

Marinka

Ik hou zelf ook niet van spam en hou jouw gegevens voor mezelf.