De eerste kwaliteit die nodig is, is durf.

Winston Churchill

Talent Management - Ontdek de talenten van jouw medewerker!

In hoeverre gebruik je de sterke punten van jouw medewerkers?

Wil jij:

  • Weten wat de natuurlijke sterke punten van jouw medewerker zijn en hoe deze effectiever ingezet kunnen worden?
  • De medewerkersbetrokkenheid vergroten?
  • De veerkracht en duurzame inzetbaarheid verhogen?

 

Neem dan deel aan de Strengthscope sterke punten test! 

 

Wat is de Strengthscope test?

Strengthscope is het meest innovatieve systeem ter wereld voor het in kaart brengen van iemands sterke punten op het werk voor meer energie, plezier en betere prestaties! Het kijkt naar wat mensen al in huis hebben om hun doelstellingen te halen.

Als je gebruik wilt maken van de natuurlijke talenten van jouw medewerkers, waar zij energie van krijgen en wat écht bij hen past dan geeft deze test jou alle informatie die je nodig hebt. 

De sterke punten aanpak is veel effectiever om het leerproces te versnellen en sneller tot prestatieverbeteringen te komen. Dit komt doordat het de passie en energie van mensen zichtbaar maakt. Door meer inzicht te hebben in de sterke punten stelt Strengthscope je in staat om de taken en mogelijkheden te ontdekken die van nature beter bij de medewerker passen.

De basis van Strengthscope is de positieve psychologie. Het centrale idee is dat de sterke benadering aanpak veel effectiever is om in organisaties het leerproces te versnellen en sneller tot prestatieverbeteringen te komen. Dit komt omdat het de passie en energie van mensen aan het licht brengt. Het helpt hen om hun topniveau te bereiken op gebieden die beter aansluiten bij hun natuurlijke sterke punten en hun persoonlijkheid.

Er wordt gewerkt vanuit respect voor de complexiteit van de mens. Je krijgt de totaliteit van de sterke en zwakke punten van jouw medewerkers te zien. Het geeft inzicht in hoe de sterke punten elkaar kunnen versterken of juist verzwakken en welke impact dat kan hebben op de prestaties op het werk, de kwaliteit van de onderlinge relaties en het gevoel van welzijn.

De sterke punten van jouw medewerkers, teams en leidinggevenden worden in kaart gebracht met één methode! Je hoeft dus niet telkens andere instrumenten in te zetten voor de verschillende doelgroepen binnen jouw organisatie.

 

Wil je contact met mij opnemen over de Strengthscope test, bel, app of mail mij dan.

Mijn telefoonnummer is: 06 - 51 79 76 49
Mijn e-mail adres is: info@barbaravandergiessen.nl

 

Ik hou zelf ook niet van spam en hou jouw gegevens voor mezelf.